Οικονόμου : Ανανέωσε για δύο χρόνια

Οικονόμου : Ανανέωσε για δύο χρόνια

Εμπρακτη εμπιστοσύνη στον Άγγελο Οικονόμου που -τραυματίστηκε σοβαρά- με την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου συνεργασίας έδειξε ο ΟΦΗ.

Η πρώτη ανανέωση συμβολαίου για τον ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφορά τον Αγγελο Οικονόμου. Ο 23χρονος μέσος ανανέωσε για δύο χρόνια με τους Κρητικούς σε μια κίνηση που εκτός από αγωνιστικά κριτήρια έχει και ανθρωπιστικά.

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εξηγεί: «Ο 23χρονος μέσος Αγγελος Οικονόμου, ο οποίος έχασε τη χρονιά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον οδήγησε στο χειρουργείο στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι ο πρώτος παίκτης, που συμφώνησε προφορικά με την ομάδα μας, για να παραμείνει σε αυτήν τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Οικονόμου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και υπεύθυνο μεταγραφών Κώστα Καζανάκη και έδωσε τα χέρια.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, όπου έμεινε 8 χρόνια, φτάνοντας μέχρι και την δεύτερη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λίγκ Νέων.

«Η πρώτη ανανέωση του ΟΦΗ μας, για την Σούπερ Λίγκ, είναι ιδιαίτερη!

Ο Αγγελος Οικονόμου, θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 2 χρόνια!

Μπράβο Αγγελε!

OΦΗ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ofi1925» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την επέκταση της συνεργασίας με τον 23χρονο μέσο».

«Φέτος ήμουν άτυχος. Τη νέα περίοδο θέλω να αποδείξω ότι αξίζω!»

Με τα λόγια αυτά, ο Αγγελος Οικονόμου, σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ofi1925.gr, την επέκταση της συνεργασίας του, με τον ΟΦΗ.

«Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ημασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκ».

Για τον εαυτό του, τονίζει ότι «είχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Εχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ