Τζανακάκης : «Προτεραιότητα να ανανεώσω με τον Άρη

Τζανακάκης : «Προτεραιότητα να ανανεώσω με τον Άρη

Να καθιερωθεί σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας όπως είναι ο Άρης, θέλει ο Μανώλης Τζανακάκης.

Ο Μανώλης Τζανακακης ήταν ένας από τους διακριθέντες για τον Άρη στη φετινή σεζόν. Ο Ελληνας δεξιός μπακ σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στους κίτρινους για περισσότερα χρόνια, τονίζοντας ότι το απωθημένο του είναι να καθιερωθεί σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη διαφορά της φετινής προσπάθειας του Άρη για την άνοδο, σε σχέση με την περσινή: «Ήμασταν πιο οργανωμένοι, πήγαμε πιο διαβασμένοι στο πρωτάθλημα. Είχαμε κόσμο που ήξετε την κατηγορία. Το ρόστερ συμπληρώθηκε νωρίς και δουλέψαμε μαζί για καιρό. Όλα αυτά βοήθησαν να πάει καλά η χρονιά».

Για την πίεση που υπήρχε: «Όταν ο στόχος στη Β’ Εθνική είναι μόνο η νίκη, υπάρχει μια παραπάνω πίεση. Κάναμε ένα καλό σερί στην αρχή, μας έδωσε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Για το αν φοβήθηκε σε κάποιο σημείο της σεζόν ότι δεν θα τα καταφέρει ο Άρης: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου σε καμία στιγμή της χρονιάς. Σε πολλά ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βάλαμε πολλά γκολ στο τέλος, αλλά το πιστεύαμε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε».

Για τον λόγο που είχε επιλέξει τον Άρη: «Είχα πάει στον Ολυμπιακό, δεν πήρα ευκαιρία και μου είχε μείνει απωθημένο να παίξω και να καθιερωθώ σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ήθελα να έρθω στον Άρη, να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την άνοδο και να παίξω μαζί του στη Σούπερ Λίγκα. Κακά τα ψέματα, άλλο να παίζεις στη Football League και άλλα στη Σούπερ Λίγκα».

Για το μέλλον του, με δεδομένο ότι τελείωσε το συμβόλαιό του: «Προτεραιότητα για μένα είναι να ανανεώσω, για να έχω την ευκαιρία του χρόνου. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα κάτι, μακάρι να τα βρούμε και να είμαι και του χρόνου εδώ».

Για το αν είναι δύσκολο να αλλάζει πτέρυγα, αφού έχει παίξει και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Είναι δύσκολο, με το αντίστοιχο πόδι στην άμυνα σε δυσκολεύει. Αν το δουλέψεις στις προπονήσεις, μπορείς να τα καταφέρεις. Όπου με χρειαστεί η ομάδα παίζω».

Για το πρότυπό του: «Αφού παίζω στον Άρη, θα πω τον Ντάρσι Νέτο. Έχει μεγάλη ποιότητα, είναι εξαιρετικός. Μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη είναι από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει. Τον θαύμαζα και τον θαυμάζω πάρα πολύ τον Νέτο. Σε κάθε προπόνηση δουλεύει σαν να είναι είκοσι χρονών. Η καριέρα του τελείωσε όπως θα έπρεπε, όλοι τον χειροκρότησαν, αποθεώθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ