Η σπάνια περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη

Η σπάνια περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει πάει ήδη δανεικός σε τέσσερις ομάδες πριν επιστρέψει τώρα ξανά στον Δικέφαλο για να πάρει άλλη μια ευκαιρία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι γεννημένος στις 17 Οκτωβρίου 1995 και πριν ακόμη κλείσει τα 23 του χρόνια έκανε μια εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο. Πρέπει να έχει ήδη σπάσει τον αριθμό δανεισμών από τον ΠΑΟΚ σε άλλες ομάδες, πριν επιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες για να πάρει τη μεγάλη του ευκαιρία στον Δικέφαλο.

Την περασμένη εβδομάδα έκανε και το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών, στην ήττα με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία όπου αποβλήθηκε άδικα. Συνολικά έκανε μια πολύ καλή χρονιά, βελτιώθηκε σε πολλούς τομείς και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ (όπως έχει πει και ο Λουτσέσκου) για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν αγωνίζονταν πάντα ως αριστερός οπισθοφύλακας, φουλ μπακ, παίζοντας σε όλη την πλευρά.

Όταν τον πήρε ο Δικέφαλος από τον Βατανιακό το καλοκαίρι του 2014 ήταν αριστερό εξτρέμ. Στη φυσική του θέση έπαιξε τη σεζόν 2014-15 ως δανεικός στον Πιερικό (εκεί έπαιξε τότε και ο Μυστακίδης). Ο επόμενος δανεισμός του ήταν στη Βέροια (2015-16) όπου ο Γιώργος Γεωργιάδης (ΓΧ) τον γύρισε αριστερό μπακ και έπαιξε 24 ματς σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Είχε καλή παρουσία αλλά του έλειπαν οι ασίστ.

Το 2016 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ταίριαξε στον Ίβιτς (έπαιξε μόλις 2 ματς στον Δικέφαλο) και έφυγε δανεικός (3η φορά) για την Ανόρθωση στην Κύπρο (έπαιξε σε 9 ματς). Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε δανεικός (για 4η φορά) στον Ατρόμητο και εκεί βελτιώθηκε εμφανώς κάνοντας μια γεμάτη χρονιά, ώστε να διεκδικήσει τώρα τη θέση του στον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δούλεψε τη σεζόν που μας πέρασε πολύ στις τελικές του πάσες. Και φαίνεται ότι η δουλειά που έκανε στον Ατρόμητο με τον Κάναντι πήγε καλά, καθώς στο πρωτάθλημα είχε 8 ασίστ (σε 27 ματς) και ήταν πρώτος στη σχετική λίστα μαζί με τον Πέλκα, τον Ναδάλες και τον Φορτούνη! Και η συνολική του εικόνα ήταν ακόμη καλύτερη από τα νούμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ