Άναψε «φωτιές» ο Αραούχο: «Μόνο ΑΕΚ» (pics)

Άναψε «φωτιές» ο Αραούχο: «Μόνο ΑΕΚ» (pics)

Δύο «ποσταρίσματα» από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό σε live chat οπαδών της ΑΕΚ, που δείχνουν την επιθυμία του να παραμείνει στην Ενωση.

Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να σκέφτεται την Ενωση και να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός το βράδυ του Σαββάτου μπήκε σε live chat φίλων της ΑΕΚ και… άναψε φωτιές. Συγκεκριμένα, στο πρώτο σχόλιο που δημοσίευσε έγραφε: «Μόνο ΑΕΚ», ενώ το δεύτερο μήνυμά του περιείχε κίτρινες και μαύρες καρδούλες.

Η περίπτωση του Αραούχο είναι πολύ δύσκολη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ, με την Ενωση ωστόσο να έχει σύμμαχό της τον παίκτη, ο οποίος έχει δεθεί με τον κόσμο και το σύλλογο. Τα σχόλιά του στα social media αποδεικνύουν του λόγου του αληθές, με τον ίδιο να εκφράζει μέσα από τα μηνύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της ΑΕΚ.

Νωρίτερα, στην Ισπανία τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ΑΕΚ διατηρεί «ζεστό» το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο άσο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την Ενωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

Δείτε τα σχετικά «ποσταρίσματα» του Αραούχο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ