Μπαργκάν : «Είμαστε όλοι καυ….μένοι με τον Άρη»

Μπαργκάν : «Είμαστε όλοι καυ….μένοι με τον Άρη»

Μεγάλη δίψα υπάρχει στους παίκτες του Άρη για την επάνοδο της ιστορικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο Κενάν Μπαργκάν.

Ο Κενάν Μπαργκάν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Άρη και σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την επόμενη μέρα στους κίτρινους. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη δίψα που υπάρχει από όλους τους παίκτες για την επιστροφή του ιστορικού σωματείου εκεί όπου ανήκει.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

«Η Σούπερ λιγκ είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να αφήσουμε τον εαυτό μας, συνεχίζω κανονικά προπονήσεις. Για όλους θα είναι μια καλή χρονιά, ο Άρης έχει αρκετά χρόνια που δεν έπαιζε στη Σούπερ λιγκ και εμείς οι παίκτες έχουμε όρεξη για Σούπερ Λιγκ. Με λίγα λόγια είμαστε όλοι «καυ@..μένοι». Δεν ήρθαμε στη Β’ εθνική, ήρθαμε στον Άρη και φέτος το καταφέραμε».

Για το Δημήτρη Σπανό και τις διαφορές που είχαν:

«Σίγουρα είναι καλό που το παραδέχθηκε (σ.σ. σε δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4 ο Δημήτρης Σπανός είχε αναφέρει ότι παρά τις διαφορές ο Μπαργκάν είναι ένας πολύ καλός παίκτης), είχε δύσκολο έργο, έπρεπε να διαχειριστεί πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Είχαμε διαφορές, δεν ταιριάζαμε, είναι καλός σαν άνθρωπος στο τέλος που τα βρήκαμε κατάλαβα κι εγώ και αυτός το λάθος του».

Για το αν συνεργαστεί ξανά με Ισπανό τεχνικό:

«Ναι με τον Γκρανέρο στη Βέροια. Εννοείται ότι ταιριάζουν τα στιλ μας, εκεί παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν στον α’ γύρο ψηλά, τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Θέλουν τρέξιμο με μπάλα. Αυτό μου έμεινε ότι δουλεύαμε στην προετοιμασία μόνο με μπάλα, τρεξίματα με μπάλα. Αυτό είναι σημαντικό για μας».

Για τα έργα στο «Κλ.Βικελίδης»:

«Μας βοηθάει πολύ το καλό το γήπεδο, πέρσι δυσκολευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα λόγω αυτού».

Για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λιγκ:

«Ναι αυτό περιμένουμε γι’ αυτό και είμαστε στον Άρη, έχουμε όρεξη να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, είμαστε πεινασμένοι, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον ίδιο προσωπικά που επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ:

«Φέτος ξεκινάω από το μηδέν, δυο χρόνια στη δεύτερη εθνική μας έφυγε η όρεξη τώρα γυρνάμε στα καλά τα σαλόνια όπως παλιά και να αποδείξουμε αυτό που μπορούμε. Στη Β δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».

Για το Μουντιάλ:

«Υποστηρίζω Μεξικό, αν και γενικά Ολλανδία αλλά επειδή δεν συμμετέχει- και όσον αφορά τα φαβορί, είδαμε ότι δεν υπάρχουν… όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να νικήσουν τις μικρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ