Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος : Επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος : Επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό

Ένα από τα... next big thing των ακαδημιών του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο γεννηθείς στις 26/11/01 μέσος της Κ17, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι τις 30/6/2020. Μάλιστα είναι αρχηγός της Κ17 του Παναθηναϊκού και μέλος της Εθνικής Παίδων που προκρίθηκε στην Elite Round του Euro U17.

Θυμίζουμε οτι χθες (14/11) η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με 14 ακόμη παιδιά απο τις ομάδες των Κ17 και Κ120.

Ηδη για το νεαρό άσο ακούγονται πολλά θετικά λόγια, ενώ ο παλαίμαχος διεθνής άσος της ΑΕΚ Βασίλης Λάκης που του δίδαξε τα «μυστικά» του αθλήματος στα πρώτα του βήματα, σχολίασε στο Facebook: «Όταν πήρα την απόφαση το 2003 να δημιουργήσω ακαδημία ποδοσφαίρου ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος και το όνειρο μου.

Να δω παιδιά να προοδεύουν και να ζουν τα μοναδικά συναισθήματα που βίωσα και τα οποία σου χαρίζει ο αθλητισμός στο υψηλότερο επίπεδο, ιδιαίτερα δε ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, εδώ και λίγες ημέρες, ειναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ξεχωριστό ηθος, ταλέντο, μυαλό και χαρακτήρα είμαι βέβαιος οτι βρίσκεται ακόμα στην αρχή.
Keep walking…με γνώμονα το εξής τρίπτυχο:

Δουλειά, δουλειά και ξανά δουλειά ή αν προτιμάς προπόνηση, προπόνηση και ξανά προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ