AS: «Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Καρτάμπια, στα 2.500.000 € η ρήτρα»

AS: «Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Καρτάμπια, στα 2.500.000 € η ρήτρα»

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο Αργεντινός εξτρέμ αργά η γρήγορα θα αποχωρήσει από την Ντεπορτίβο, με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Φεντερίκο Καρτάμπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η «AS» στο σημερινό ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ντεπορτίβο.

Παράλληλα, η ισπανική ιστοσελίδα γράφει ότι η Ενωση ενδιαφέρεται έντονα για τον Λατινοαμερικάνο άσο και επισημαίνει ότι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με την Ντεπορτίβο αγγίζει τα 2.500.000 €.

«Ο Καρτάμπια τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται περισσότερο εκτός, παρά εντός ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στη δεύτερη κατηγορία, αλλά ο παίκτης έχει κάποιες αμφιβολίες για το πρότζεκτ της Ντεπορτίβο. Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν προτάσεις για την παραχώρησή του. Η ΑΕΚ από την Ελλάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον Λατινοαμερικάνο άσο, που αργά η γρήγορα θα αποχωρήσει. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι περίπου 2.500.000 € και στην Ντεπορτίβο ελπίζουν να βάλουν το συγκεκριμένο ποσό στο ταμείο τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ