Τελειώνει η μεταγραφή του Λάτσι στην Αζαξιό

Τελειώνει η μεταγραφή του Λάτσι στην Αζαξιό

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις Ολυμπιακού – Αζαξιό για τον 22χρόνο μέσο - Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr οι Ερυθρόλευκοι θα κρατήσουν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Καζίμ Λάτσι στην Αζαξιό ως δανεικό για ένα χρόνο, με τον 22χρονο μέσο να πραγματοποιεί μια γεμάτη χρονιά με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας. Ο Λάτσι αγωνίστηκε συνολικά σε 25 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ. Οι εμφανίσεις του ικανοποίησαν απόλυτα την τεχνική ηγεσία της Αζαξιό, με τους ανθρώπους του συλλόγου από την Κορσική να επιθυμούν την παραμονή του Λάτσι στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του. Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η Αζαξιό έδειξε έμπρακτα τις προθέσεις της και άρχισε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του νεαρού μέσου.

Οι Ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα της Κορσικής, προκειμένου ο Λάτσι να μετακομίσει μόνιμα στο σύλλογο της Λιγκ 2. Οι δύο πλευρές, πάντως, δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη στην Αζαξιό. Ο Λάτσι από την πλευρά του θέλει να μείνει στην Κορσική και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.

Οσον αφορά στις συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Κορσικανούς, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι Πειραιώτες θα λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό για να αφήσουν τον δώσουν τον Λάτσι, όμως, οι πληροφορίες που έχει συλλέξει to10.gr αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κρατήσουν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την παραχώρηση του Λάτσι, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο 22χρονος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αζαξιό, με την οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα προετοιμασία.

Για την περίπτωση του Λάτσι μίλησε μάλιστα και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Πανταλόνι, ο οποίος προανήγγειλε την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της Αξαζιό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ