Λεάλ : «Ο Νέιρα είναι παιχτάρα»

Λεάλ : «Ο Νέιρα είναι παιχτάρα»

Ο Σέρχιο Λεάλ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον Χουάν Νέιρα ενώ αποκάλυψε τις συζητήσεις με το Νίκο Παπαδόπουλο για να αναλάβει σκάουτερ του ΟΦΗ στην Λατινική Αμερική.

Το εγκώμιο του Χουάν Νέιρα έπλεξε ο Σέρχιο Λεάλ σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα αποκάλυψε τις συζητήσεις με το Νίκο Παπαδόπουλο για να αναλάβει σκάουτερ του ΟΦΗ στην Λατινική Αμερική.

Ο Ουρουγουανός ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση και όπως τόνισε, απόλαυσε μέχρι τέλους την παρουσία του στον ΟΦΗ, ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει Σούπερ Λιγκ.

Αναφερόμενος στον Χουάν Νέιρα με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, έσταξε… μέλι, χαρακτηρίζοντάς τον παικτάρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Λεάλ στον Athletic Radio 104,2

Για τα επόμενα σχέδια του: «Θα μείνω μόνιμα στην Ισπανία, θα φύγω από το Ηράκλειο στα τέλη Αυγούστου. Η πόλη είναι κοντά στην Βαρκελώνη, η Ισπανία αρέσει πολύ στην οικογένεια μου. Θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει αυτό και θέλω να το κάνω. Θα πάω στην Ισπανία τον Αύγουστο και στην συνέχεια θα αποφασίσω».

Για την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Αποχωρώ οριστικά από την ενεργό δράση. Θέλω να γίνω μάνατζερ παικτών από την Λατινική Αμερική για να τους φέρω στην Ελλάδα. Είναι μια δουλειά που θέλω να την κάνω. Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ λίγο. Όμως τα τρία τελευταία χρόνια στέφθηκα πρωταθλητής τρεις φορές. Μια στην Ουρουγουάη και δύο στην Ελλάδα».

Για την θητεία του στον ΟΦΗ: «Απόλαυσα την θητεία μου στον ΟΦΗ και τον κόσμο. Δεν έπαιξα τόσο πολύ λόγω των τραυματισμών που είχα, ήθελα να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, τώρα χρειάζεται να φτιάξει ακόμα πιο δυνατή ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ, με βοήθησε και θέλω να τον βοηθήσω».

Για το γεγονός ότι έπαιξε στον ΟΦΗ μόνο μια χρονιά αλλά η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη: «Ναι, είναι απίστευτο. Όταν ήμουν στον Εργοτέλη, περπατούσα στον δρόμο, έβλεπα τον κόσμο και μου ζητούσε να έρθω στον ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ, όλος ο κόσμος έλεγε καλά λόγια για εμένα. Είναι κάτι το απίστευτο. Έπαιξα 12-13 παιχνίδια και ο κόσμος μου μιλάει ακόμα και είναι όμορφο για εμένα. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μεγάλος και εύχομαι τη νέα χρονιά να κάνει καλή πορεία».

Για την απόφαση του να παραμείνει μέχρι το τέλος και να μην φύγει από τον ΟΦΗ: «Νιώθω δικαιωμένος. Πάντα είχαμε πολύ καλές πιθανότητες για να πάρουμε την άνοδο. Πάντα καταλάβαινα τα προβλήματα του ΟΦΗ, μιλούσα με την διοίκηση και τον προπονητή. Πίστευα στον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και σέβομαι τον κόσμο. Για αυτό έμεινα μέχρι και την τελευταία ημέρα».

Για τον Χουάν Νέιρα: «Ο Νέιρα είναι «παιχτάρα». Ήμασταν συμπαίκτες στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, τον γνωρίζω καλά. Πέτυχα ένα γκολ με πέναλτι κόντρα στη Νιουες Ολντ Μπόις. Ο Νέιρα κέρδισε το πέναλτι και εγώ το εκτέλεσα. Ο Νέιρα είναι πολύ καλός παίκτης, έχει καλή πάσα, μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία του παιχνιδιού. Μπορεί να κάνει την διαφορά. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται σε μια ξένη χώρα».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει σκάουτερ του ΟΦΗ: «Μίλησα με τον Παπαδόπουλο και τον ΟΦΗ. Συζητήσαμε για αυτό το ενδεχόμενο να αναλάβω σκάουτερ του ΟΦΗ. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα ώστε να φέρνω νεαρούς παίκτες στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχει τα πάντα για να δώσει στους παίκτες και μπορεί να βγει όχι μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και γιατί όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ