Ανακοίνωσε και Μενέντεζ ο Άρης!

Ανακοίνωσε και Μενέντεζ ο Άρης!

Στο ρόστερ του Αρη και επίσημα ο Αλεξ Μενέντες που θα ενισχύσει την αριστερή πλευρά της αμυντικής και μεσαίας γραμμής των κίτρινων.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του τερματοφύλακα Χουλιάν Κουέστα, η ΠΑΕ Άρης επισημοποίησε τη συνεργασία της και με τον Αλεξ Μενέντεζ! Ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-εξτρέμ, υπέγραψε και αυτός συμβόλαιο διετους διάρκειας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης σημειώνει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Alejandro (Alex) Menendez Diez. O 26χρονος Ισπανός πλάγιος μεσοαμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1991.

Ο Alex Menendez Diez από την πλευρά του έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sporting B το 2010 (συνολικά 106 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ με την πρώτη ομάδα της Sporting Gijon (2011-2016) το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακολούθησε το πέρασμά του από την Girona, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Segunda Division με τη φανέλα της Reus (31 συμμετοχές)».

Μενέντεζ, Κουέστα και Ματίγια, αναμένεται σύντομα να βρεθούν στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας έτσι ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις με τη νέα τους ομάδας και να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ