Νέτο και Μόντε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Νέτο και Μόντε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Γιασίν Μεριά δεν προχώρησε για τον Ολυμπιακό, που πλέον στρέφεται σε άλλους στόχους όπως οι Νέλσον Μόντε και Λουίς Νέτο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι το ιδιαίτερο για τη θέση του στόπερ. Έναν παίκτη με δυναμικά χαρακτηριστικά που θα έρθει για να «κουμπώσει» με τους υπάρχοντες και να διεκδικήσει θέση βασικού στα πλάνα του Μαρίνς. Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μουντιαλικού με την Τυνησία, Γιασίν Μεριά, όπως είναι λογικό, οι ερυθρόλευκοι στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Μια από αυτές είναι ο 22χρονος στόπερ της Ρίο Άβε, Νέλσον Μόντε. Ο παίκτης θεωρείται μια προσιτή οικονομικά περίπτωση (1,7-1,8 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή του αξία), με τον Μαρτίνς να γνωρίζει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη, αφού αυτός το 2014 τον είχε ανεβάσει στην πρώτη ομάδα και του έδωσε πολλές συμμετοχές ως βασικού.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του επίσης Πορτογάλου και διεθνούς με την εθνική ανδρών (17 συμ.), Λουίς Νέτο. Είναι μια υπόθεση… αλμυρή για τους Πειραιώτες, με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός μάλιστα αναμένεται να έχει ανταγωνισμό και από τουρκικές ομάδες (αγωνίστηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε πέρσι). Στα συν όμως είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2019, οπότε η Ζενίτ ίσως αναγκαστεί να βάλει νερό στο κρασί της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ