«Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;»

«Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;»

Προσφυγή του Ολυμπιακού σε βάρος της ΑΕΚ για τον Λάζαρο. Αρχές Ιούλη θα κατέθετε η πρωταθλήτρια το συμβόλαιο -που υποστηρίζει πως έχει με τον παίκτη- αλλά ακόμη... τίποτα.

Παιχνίδι εντυπώσεων και όχι κάτι παραπάνω, σε μια υπόθεση που από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρη. Όχι από την εποχή που ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά ακριβώς από την προηγούμενη: Εκείνη που η ΑΕΚ πάσχιζε για να κρατήσει τον περσινό MVP στο ρόστερ της, χωρίς ποτέ να ανέβει στα οικονομικά επίπεδα που ίσως θα μπορούσαν να τον κρατήσουν στις τάξεις της.

Τα υπόλοιπα τα έχει πει από τις αρχές Ιούνη, ο Αλέξης Κούγιας: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσει την υπόθεση η ΑΕΚ. Πρόκειται για τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ. Απαγορεύονται οι μονομερείς ανανεώσεις. Δε θα έχει κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Ακόμα κι αν κερδίσει η ΑΕΚ στα ελληνικά δικαστήρια, ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα δικαιωθεί».

Η Ένωση επέλεξε και σήμερα να μην εμφανίσει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει με τον παίκτη. Επικοινωνούσε την απορία της για τον αριθμό των δικηγόρων που εμφανίστηκαν στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών. Για το δια ταύτα δεν είπε λέξη. Ούτε στην εκδίκαση σύμφωνα με τους Ερυθρόλευκους: «Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει» υποστήριζαν στο μεγάλο λιμάνι και φτάνοντας στο δια ταύτα αναρωτιόντουσαν το αυτονόητο: «Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;». Το συμβόλαιο που με βάση το ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων θα είχε κατατεθεί αρμοδίως από τις αρχές Ιούλη αλλά που προς το παρόν δεν έχει κάνει την εμφάνιση του πουθενά.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ « για να τιμωρηθεί, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει». Ναι, αυτό του Λάζαρου και του Ολυμπιακού. Το επόμενο ραντεβού για την υπόθεση είναι για την επόμενη Δευτέρα (23/7) και όλοι πλέον περιμένουν να ανοίξει τα χαρτιά της η ΑΕΚ. Προσφυγή σε βάρος της Ένωσης έχει ως γνωστόν καταθέσει και ο ποδοσφαιριστής ζητώντας την τιμωρία της πρώην ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ