Η στροφή Σαββίδη, ο Βέλλιος και ο «μικρός Γιωργάκης» του Καραπαπά

Η στροφή Σαββίδη, ο Βέλλιος και ο «μικρός Γιωργάκης» του Καραπαπά

Η στροφή 180 μοιρών του Γιώργου Σαββίδη, στο θέμα του Βέλλιου, με νέο μήνυμα στο instagram και η απάντηση Καραπαπά που κάνει λόγο για ρατσιστικό σχόλιο

Ο Γιώργος Σαββίδης καλούσε χθες (μέσω Instagram) τον Απόστολο Βέλλιο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Χαρακτήριζε μάλιστα τον 25χρονο στράικερ ως τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό. Μια μέρα μετά ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ άλλαξε το στόρι, ίσως σε μια προσπάθεια να περιορίσει τον (αρνητικό) θόρυβο που προκάλεσε και στη Θεσσαλονίκη με την αρχική του τοποθέτηση.

Γιατί η αλήθεια είναι πως το κάλεσμα που απηύθυνε στον Βέλλιο, προκάλεσε  πολλές απορίες αναφορικά με το αν γνώριζε τις πιθανότητες υλοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής. Πόσο εφικτό είναι δηλαδή να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση του διεθνούς στράικερ. Κι αυτό ήταν θέμα που σήκωσε μεγάλη συζήτηση και στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram δεν είχε να κάνει τόσο με τον Βέλλιο και την επιθυμία του γιου του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη. Αυτό που ενδιαφέρει τώρα τον Γιώργο Σαββίδη είναι αν ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό. Υπάρχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με το χθεσινό μήνυμα ή για ν’ ακριβολογούμε μια στροφή 180 μοιρών.

«Νόμιζα ότι ήσουν υπεύθυνος Τύπου του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ… Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Χρήματα μπορεί να μην έχω αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν…» ανέφερε στην ανάρτηση του ο Γιώργος Σαββίδης ως απάντηση προς τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Μια προσωπική επίθεση που μάλλον δεν έχει να κάνει με τον Βέλλιο, ούτε δείχνει και ιδιαίτερη κάψα για την απόκτηση του κορυφαίου Έλληνα επιθετικού.

Η απάντηση Καραπαπά

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε αναπάντητο το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο instagram, κάνοντας μάλιστα λόγο για ρατσιστικό σχόλιο από τον γιο του προέδρου του ΠΑΟΚ.
«Μικρέ Γιωργάκη, δυστυχώς (όπως σωστά αναφέρεις στο ρατσιστικό σου ποστάρισμα) πρέπει να χάσω κιλά οπότε κράτα τα τρίγωνα και τις μπουγάτσες. Θα μείνω με την όρεξη, όπως κι εσύ για τον Βέλλιο. Επίσης να θυμάσαι, μικρέ Γιωργάκη, ότι ο χοντρός μπορεί πάντα να κάνει δίαιτα, άλλα είναι τα ανθρώπινα μειονεκτήματα που δε θεραπεύονται!!! (Συγγνώμη από τους υπολοίπους για τα greeklish)…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ