Ξάνθη – Πανιώνιος : 2-0 Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου

Ξάνθη – Πανιώνιος : 2-0 Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου

Ο Μασούντ ήταν απογοητευτικός στην Ξάνθη κι αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου στα Πηγάδια

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στην Ξάνθη με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που τίποτε δεν πήγε καλά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κότνικ ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Πανιώνιο αλλά δεν έφτανε μόνο η δική του προσπάθεια για ν’ αποφύγουν την ήττα οι κυανέρυθροι. Θυμηθείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

Κότνικ: Ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου για μιαν ακόμα φορά. Είναι με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Πραγματοποίησε πολλές αποκρούσεις και ήταν ξανά εντυπωσιακός.

Βλάχος: Είχε προβλήματα ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου. Σ’ αρκετές περιπτώσεις η Ξάνθη βρήκε τρόπους να επιτεθεί απ’ την πλευρά του Βλάχου.

Μπανανά: Είχε και αυτός θέματα, καθώς δεν μπόρεσε ν’ αντιμετωπίσει τον Γέντρισεκ.

Οικονόμου: Ο Οικονόμου είχε καλύτερη εικόνα από τον Μπανανά αλλά τα γκρέμισε όλα με την αδικαιολόγητη αποβολή του πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Χατζισαφί: Σίγουρα περίμενε μεγαλύτερη συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού από τον Ιρανό ο Γρηγορίου. Ο Χατσισαφί δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες.

Κόρμπος: Δεν ήταν στα πάνω του ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου. Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και κυκλοφόρησε τη μπάλα.

Σαββίδης: Κινήθηκε κι αυτός σε ρηχά νερά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Μασούντ: Έχει τόσο ταλέντο αλλά όταν εκνευρίζεται είναι ικανός να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αυτό έγινε και στην Ξάνθη και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Γρηγορίου.

Λάμπρου: Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχε βοήθειες από τους άλλους επιθετικούς.

Σπιριντόνοβιτς: Είχε μερικές καλές στιγμές στο ματς αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι περίμεναν περισσότερα.

Μασούρας: Έμεινε μακριά απ’ τον καλό του εαυτό. Σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος από τον Γρηγορίου.

Σαραμαντάς: Πέρασε στο ματς στο 46’ και αν μη τι άλλο ήταν δραστήριος. Έπαιξε αριστερό μπακ και προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα του.

Γλυνός: Πέρασε στο ματς όταν όλα είχαν επί της ουσίας κριθεί και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Ταπόκο: Χρησιμοποιήθηκε μόνο στα τελευταία έντεκα λεπτά του αγώνα.

Προπονητής Μ. Γρηγορίου

Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε το πλάνο του να βγαίνει νοκ άουτ από τα νεύρα του Μασούντ. Απ’ τη στιγμή που ο Ιρανός δεν μπορούσε να προσφέρει λόγω του εκνευρισμού του, όλα έγιναν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ