Ντιέγκο Κόστα: «Έχουμε τα αρχ@@@ να παλέψουμε με οποιονδήποτε»

Ντιέγκο Κόστα: «Έχουμε τα αρχ@@@ να παλέψουμε με οποιονδήποτε»

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο πολυτιμότερος παίκτης του ευρωπαϊκού Super Cup, μίλησε για τη νίκη κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ, τον Σέρχιο Ράμος και την ροχιμπλάνκα νοοτροπία!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 4-2 στην παράταση της συμπολίτισσας Ρεάλ στον τελικό του ευρωπαϊκού super cup που διεξήχθη στο Ταλίν. Ο Ισπανός διεθνής άσος της, Ντιέγκο Κόστα, σκόραρε δύο από τα τέσσερα τέρματα των Ροχιμπλάνκος και ανακηρύχθηκε MVP της αναμέτρησης. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αναφέρθηκε στην «κόντρα» με τον Ράμος και στη ροχιμπλάνκα φιλοσοφία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια ομάδα που πάντα θα παλεύει να τα κερδίζει όλα, είναι παίκτες επιπέδου, ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί αυτό που συνέβη, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και γυρίσαμε το παιχνίδι. Το κλειδί ήταν η δουλειά, με την ταπεινότητα που έχουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι».

Για την κόντρα με τον Ράμος: «Όλος ο κόσμος ξέρει το θαυμασμό που έχω για τον Ράμος, έχει δείξει χρόνο με το χρόνο το πόσο καλός είναι. Όταν πήγα στην εθνική ομάδα με βοήθησε, τον σέβομαι. Όμως στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας πολεμά για τη δική του ομάδα, εγώ θέλω να κερδίζω και ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο μένει μέσα στο γήπεδο».

Για τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ: «Ήταν μία νίκη που ψάχναμε καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ευρωπαϊκό ντέρμπι: «Εκείνοι κέρδισαν δύο τελικούς, είχαμε τεράστια όρεξη να κερδίσουμε έναν ευρωπαϊκό τελικό εναντίον τους. Ήταν πολύ σημαντικό για να αποκτήσουμε πίστη ενόψει της νέας σεζόν».

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη Ατλέτικο: «Η Ατλέτικο πάντα είχε φιλόδοξα σχέδια. Μπορούμε να φτάσουμε οπουδήποτε με δουλειά και ταπεινότητα. Μπορούμε να παλέψουμε με οποιαδήποτε ομάδα. Κάναμε δυνατές προσθήκες και μακάρι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».

Για το ερυθρόλευκο πνεύμα: «Με την όρεξη και τα αρ…..α που έχουμε μπορούμε να παλέψουμε με οποιονδήποτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ