Ξάνθη – Ηρακλής 2-1

Ξάνθη – Ηρακλής 2-1

Η Ξάνθη πήρε τη νίκη στο τελευταίο φιλικό της πριν την έναρξη της Superleague (2-1), ωστόσο ο Ηρακλής στάθηκε καλά, χρησιμοποιώντας τους περισσότερους εκ των 14 νέων ποδοσφαιριστών του.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν την πρεμιέρα της στη Super League, η Ξάνθη νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή. Το πρώτο γκολ μπήκε με πλασέ του Ορφανίδη στο 19′ και το δεύτερο με πολύ ωραία ενέργεια του που κατέληξε σε εκτέλεση του Μελισσόπουλου στο 55′. Ο Πασάς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του Ηρακλή με κεφαλιά – ψαράκι, ισοφαρίζοντας στο 27′ της αναμέτρησης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε εκτενές ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν εναλλακτικές επιλογές στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας.

Ωστόσο, σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το παιχνίδι για τον Ηρακλή, ο οποίος έδωσε το πρώτο φιλικό ματς του μετά τις 14 (!) μεταγραφές που πραγματοποίησε, εν όψει της επιστροφής του στη Football League, οι περισσότεροι παίκτες εκ των οποίων αγωνίστηκαν κόντρα στους Ακρίτες.

Ο Γηραιός στάθηκε καλύτερα από την Ξάνθη. Δεν ευτύχησε να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά έδειξε σημαντική βελτίωση και έναν καλό βαθμό ετοιμότητας για τη νέα σεζόν, αν και ουδείς γνωρίζει πόσο απέχει η έναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Αναμφίβολα, πάντως, έχει δρόμο μπροστά του για να δέσει το σχεδόν ολοκαίνουριο σύνολό του.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Φασίδης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Θυμιανής, Κοβάσεβιτς, Καντά, Ορφανίδης, Σουλειμάν, Φακκής, Μελισσόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Μελιόπουλος, Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τσαπάρης, Τενεκές, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου.

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης (34’ Βοσνιάδης), Γιαννίτσης, Κουκόλης,Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Τάι, Πασάς, Χασομέρης, Περόνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γρηγοριάδης, Ζιαμπάρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ., Πτηνόπουλος, Ρόβας, Στάμου, Στόιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ