Άρης : Της αμύνης τα παιδιά

Άρης : Της αμύνης τα παιδιά

Ο Άρης έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα οκτώ φιλικά που έχει δώσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του.

Η αμυντική λειτουργία φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα όπλα του Άρη που ετοιμάζει ο Πάκο Ερέρα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, άλλωστε, πως έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ (με αντίπαλο την Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης), στα οκτώ φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Ελλάδα. Ο Πάκο Ερέρα έχει δοκιμάσει αρκετά σχήματα σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, με τους Δεληζήση., Σόουζα και Βέλεθ να εναλλάσσονται.

Ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου δοκιμάστηκε ένα πειραματικό δίδυμο στόπερ (Σταμπουλίδης και Μπαγκαλιάνης), ο Άρης κράτησε το μηδέν. Στην καλή ανασταλτική λειτουργία, βέβαια, βοήθησε σημαντικά το γεγονός ότι και στα άκρα της αμυντικής γραμμής αγωνίστηκαν στα περισσότερα παιχνίδια οι Τζανακάκης και Βαλεριάνος, με την τετράδα της άμυνας να είναι αρκετές φορές ή ίδια με την περσινή αγωνιστική περίοδο και να υπάρχει η απαραίτητη συνοχή.

Τέλος, στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, ο Άρης ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή κατάσταση και τους τρεις τερματοφύλακες (Κουέστα, Αναγνωστόπουλο, Καντιμοίρη) που δοκίμασε ο Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ