Ολυμπιακός : Και τώρα Γιάγια και…

Ολυμπιακός : Και τώρα Γιάγια και…

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για το «θαύμα» Ολυμπιακού με Τουρέ. Τι γίνεται με εξτρέμ στο μεγάλο λιμάνι

Στην τελική ευθεία των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός παλεύει ένα… θαύμα. Το θαύμα του να ξαναντύσει στα Ερυθρόλευκα τον Γιάγια Τουρέ. Όχι τον Γιάγια του 2005 που έφτασε… άγνωστος. Τον Τουρέ του 2018 που μόλις πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε πρόταση ύψους 9 εκατ ευρώ από την Σπαρτάκ Μόσχας. Τον Τουρέ που είπε «όχι» στη Βόλφσμπουργκ και τη Γουέστ Χαμ. Έναν ποδοσφαιριστή που έπιασε με τα χέρια του τον ουρανό, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά και αλλάζοντας τον «χάρτη» της ποδοσφαιρικής Αγγλίας με τα χρώματα της Σίτι. Η μεγαλύτερη μεταγραφική υπόθεση που άνοιξε στο λιμάνι αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Την ίδια στιγμή οι Ερυθρόλευκοι -απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ- έχουν ακόμη δύο υποθέσεις ανοιχτές στο ρόστερ τους. Το πρώτο αφορά σε απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα με τον Ζοσέ Σα να είναι ο εκλεκτός και να απομένουν απλά οι επίσημες ανακοινώσεις. Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός – αν και δεν το επιβεβαιώνει – είναι σε ανοιχτή γραμμή με ατζέντηδες για προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ. Το όνομα του Λούκας Πιαζόν της Τσέλσι διέρρευσε εδώ και μερικές ώρες, όπως διαβάστε από to10.gr. Τον 24άχρονο άσο προσπαθεί να αποκτήσει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είναι βέβαιο πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν και άλλη υπόθεση στα χέρια τους σε αυτές τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Θα δείξει όμως η Παρασκευή τι ακριβώς θα συμβεί. Ημέρα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις αποχωρήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δέχθηκαν τη Πέμπτη πρόταση δανεισμού από την Ολλανδία για τον Θανάση Ανδρούτσο, ενώ υπάρχει κινητικότητα και γύρω από το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Α, για την ιστορία: Προφανώς και δεν είχε καμία βάση η κουβέντα που άνοιξαν οι Τούρκοι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα. Αναμενόμενο ότι οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν κατηγορηματικά, διότι το όλο θέμα μέσω των social media πήρε διαστάσεις. Δεν ασχολήθηκαν οι Πειραιώτες με τον Πορτογάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ