ΠΑΕ ΟΦΗ : «Διαιτησία που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο»

ΠΑΕ ΟΦΗ : «Διαιτησία που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο»

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία του Βαγγέλη Γρατσάνη στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 2-1. Ποια τα σημεία στα οποία εστιάζει.

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία του Βαγγέλη Γρατσάνη στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το βράδυ της Δευτέρας (03/09), όπου η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κέρδισε με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του Βλαντ Μοράρ.

Η κρητική ΠΑΕ στέκεται στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων, σε δύο πέναλτι που θεωρεί ότι λανθασμένα δεν της δόθηκαν, στις οκτώ κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές και στην αποβολή του Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «ζωγραφιές» τις αποφάσεις του Γρατσάνη και τονίζει την ελπίδα της «ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Αγρίνιο, γίναμε σαν ΟΦΗ, θεατές μιας διαιτησίας, που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο:
-Ένα αμφισβητούμενο γκολ εις βάρος μας.
-Δυο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (το ένα στον Βουό και το άλλο σε προτεταμένο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή).
-8 κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι 5 στο πρώτο ημίχρονο.
-Αποβολή του προπονητή μας, επειδή χειροκρότησε τον «άρχοντα» του αγώνα.
Αυτές είναι μερικές από τις «ζωγραφιές» του διαιτητή Γρατσάνη, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες, ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά είχαν την ατυχία, να πέσουν πάνω σε ένα πολύ κακό διαιτητή, για τον οποίο, ο λόγος πλέον πέφτει σε εκείνους, που τον τοποθέτησαν στη Σούπερ Λίγκ.
Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ