Διπλή προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διπλή προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος που διεκόπη ελέω Εθνικών ομάδων.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/9) για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Πετράκης προετοιμάζει την ομάδα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 15 του μηνός στις 19:00 για την 3η αγωνιστική.

Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα από ΑΕΚ στην πρεμιέρα και Ολυμπιακό οι Γιαννιώτες θέλουν να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς και θα θέλει επίσης τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Οσον αφορά το σημερινό (5/9) πρόγραμμα, το πρωί περιελάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια παιχνίδια επιθετικής τακτικής. Το απόγευμα η ομάδα ασχολήθηκε με τεχνικές μεταβάσεις με παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο και τελείωσε με ολιγόλεπτο διπλό υπό την καθοδήγηση του Πετράκη.

Απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι Λίλα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Βελλίδης, Παμλίδης που έκαναν ατομικό, αλλά και ο Κακούμπα που απουσίασε για ιατρικές εξετάσεις.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ την Πέμπτη (6/9) στις 18.00 στο ΠΕΑΚΙ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ