Πετράκης: «Πολύ σημαντική η μεταγραφή του Αθανασιάδη»

Πετράκης: «Πολύ σημαντική η μεταγραφή του Αθανασιάδη»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τη μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού -  «Εχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο υψηλό επίπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε ο Κλάους Αθανασιάδης, με την ομάδα της Ηπείρου την Παρασκευή να ανακοινώνει και επίσημα τη μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού.

Ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας για τη μεταγραφή του πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Κλάους Αθανασιάδη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο διεθνής άσος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του όλα αυτά τα χρόνια και έρχεται στον σύλλογο της Ηπείρου με όρεξη και θέληση για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, έχει πολύ καλό περιβάλλον, τις καλές συνθήκες για να τον βοηθήσει σ’ αυτό. Εύχομαι να υπάρχει ένα όφελος και για την ομάδα και για τον ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ