«Κιτρίνισε» για τον Άρη η ΔΕΘ (pics)

«Κιτρίνισε» για τον Άρη η ΔΕΘ (pics)

Χιλιάδες κόσμου πέρασε από το περίπτερο του Άρη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο εγκαινιάστηκε την Κυριακή από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, το οποίο εγκαινιάστηκε κι επίσημα την Κυριακή (9/9) από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Θόδωρο Καρυπίδη.

Ηδη από το σημείο όπου βρίσκεται έχει περάσει πολύς κόσμος όλων των ηλικιών, μεταξύ των οποίον και αρκετά σημαίνοντας πρόσωπα είτε από την οικογένεια του «Θεού του πολέμου» είτε της γενικότερα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της χώρας.

Φυσικά τα περισσότερα βλέμματα τράβηξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη όταν έκαναν την εμφάνισή τους μαζί με τον Πάκο Ερέρα με τον στενό του συνεργάτη, Τέλμο ντε Αντρές.

Μεταξύ αυτών ήταν οι Γιώργος Δεληζήσης, Νικολά Ντιγκινί, Θωμάς Ναζλίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Ανάκογλου, Χάρης Σταμπουλίδης και οι νεαροί Πέτρος Μπακούτσης και Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Το «παρών» έδωσε και η αδερφή του και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ειρήνη Καρυπίδ, ενώ αρκετοί ήταν και οι παλαίμαχοι παίκτες του Άρη, ανάμεσά τους οι Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος και Άγγελος Σπυρίδων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που πέρασαν από περίπτερο του Άρη, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες μέρες. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν ιδιαιτέρως όμορφη κάτι το οποίο φυσικά προέρχεται και από το εξαιρετικό ξεκίνημα των κίτρινων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και την ελπίδα που δίνουν στους οπαδούς του.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ