ΑΕΚ : Δεν κάνει πίσω για Χριστοδουλόπουλο

ΑΕΚ : Δεν κάνει πίσω για Χριστοδουλόπουλο

Ολες οι κινήσεις της ΑΕΚ στην υπόθεση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μετά την χθεσινή (αναμενόμενη) απόφαση της ΕΕΟΔ.

Η χθεσινή απόφαση της ΕΕΟΔ ξεκαθάρισε ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Κάτι… αναμενόμενο μιας και η ΑΕΚ δεν διεκδίκησε ουδέποτε τον ποδοσφαιριστή. Για αυτό και άλλωστε δεν κατέθεσε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Λάζαρος με την ΑΕΚ για την σεζόν 2018/19.

Η ΑΕΚ επιζητά την τιμωρία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού για τις διπλές υπογραφές. Αυτό είναι σαφές και γνωστό εδώ και μήνες. Για αυτό και στο Διαιτητικό Δικαστήριο που θα μπει στην ουσία των ποινών, αναμένουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την ηθική δικαίωση για ότι έγινε. Και αυτά που έγιναν έχουν… σκιές.

Όπως στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην κάνουν πίσω και θα πάνε μέχρι τέλους την (αδιανόητη) διαρροή της απόφασης από το… Σάββατο. Κάτι πρωτοφανές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, κάτι που προκάλεσε ακόμη και τον θυμό του ίδιου του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου που κάνει λόγο για «ευθύνες». Και η ΑΕΚ (πέραν της πολιτικής της ΕΠΟ) θα πάει μέχρι τέλους νομικά και το πώς προέκυψε διαρροή. Από την μόνη Επιτροπή χωρίς τακτικούς δικαστές. Και αυτό έχει τη δική του σημασία.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δεν κάνει πίσω… βήμα και στο Διαιτητικό θα είναι πιο «υποψιασμένη» πια, μετά τη διαρροή που προκάλεσε την κοινή λογική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ