Ολυμπιακός : Συνεχίζει την προετοιμασία για τον Αστέρα Τρίπολης, γύρισαν οι διεθνείς

Ολυμπιακός : Συνεχίζει την προετοιμασία για τον Αστέρα Τρίπολης, γύρισαν οι διεθνείς

Την προετοιμασία του για το ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης συνέχισε ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πλέον στη διάθεσή του και τους διεθνείς που έλειπαν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη και το παρών στην προπόνηση των ερυθρόλευκων έδωσαν και οι διεθνείς παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Ο μόνος που δεν μπορούσε να είναι στην Αθήνα το απόγευμα ήταν ο Μπίμπαρς Νάτχο (καθώς δεν υπήρχε πτήση για να εξυπηρετήσει τον Ισραηλινό) αλλά ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού θα είναι το πρωί της Πέμπτης στο Ρέντη για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά, βλέποντας πως οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, για τον πολύ δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ο 48χρονος κόουτς του Ολυμπιακού συνομίλησε με τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και τα όσα άκουσε ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητικά, καθώς όλοι μετέφεραν στον προπονητή τους πως είναι σε καλή κατάσταση και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού δεν έχει φανερώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα, με τις πληροφορίες ν’αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος θ’ ανοίξει τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η σημερινή προπόνηση των πειραιωτών ήταν σε πιο χαλαρό ρυθμό, καθώς επέστρεψαν και οι διεθνείς και ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δεν ήθελε να κουράσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Όλα όμως δείχνουν ότι στην αυριανή προπόνηση των ερυθρόλευκων η ένταση θα είναι μεγαλύτερη.

Ο Μαρτίνς δεν έδειξε τελικά βίντεο στους παίκτες κάτι που αναμένεται να κάνει στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ