Κεφαλογιάννη : «Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον ΠΑΟΚ για νέο γήπεδο»

Κεφαλογιάννη : «Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον ΠΑΟΚ για νέο γήπεδο»

Η Ολγα Κεφαλογιάννη μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου.

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι η αρμόδια για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας. Η Κεφαλογιάννη εξερχόμενη από την συνάντηση δήλωσε αρχικά για το θέμα του γηπέδου είπε: «Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης».

Ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της και στην κυβέρνηση: «Όπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας».

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε: «Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ