
Με τις αδυναμίες και τα λάθη του ο Ισπανός τεχνικός, που έχει «στρώσει» σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στα αποδυτήρια, φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως ο μόνος που μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα στο αγωνιστικό και αυτός είναι και ο λόγος που στοχοποιείται συχνά, πολλές φορές, μάλιστα, με ανακρίβειες.
Η κακή πορεία του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι λογικό να έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Ξεκίνησε με την τεράστια αποτυχία του αποκλεισμού από την Αράζ στην Ευρώπη και συνεχίζει με την απογοητευτική παρουσία της στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχασε βαθμούς, που είναι δύσκολο να αναπληρωθούν.
Ο Άρης, όμως, είναι υποχρεωμένος να το «παλέψει» και να πετύχει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έστω και αν τη δεδομένη χρονική στιγμή η εικόνα της ομάδας δεν πείθει και όσα έχουν προηγηθεί, δεν επιτρέπουν και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.
Η επιθυμία που υπάρχει από μεγάλη μερίδα του κόσμου για ομαλή μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ είναι απόλυτα δικαιολογημένη, όμως, μέχρι να φτάσει η συγκεκριμένη στιγμή, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίζει την προσπάθεια και να παλέψει για την επίτευξη των στόχων της.
Διαβάστε επίσης: Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Ψάχνει τέταρτη σερί νίκη μετά το σοκ με Έβανς
Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση στο αγωνιστικό. Ή τουλάχιστον να παλέψει για να τα καταφέρει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση. Η καλύτερα να συνεχίσει να την έχει, γιατί η αλήθεια είναι ότι αρκετά από τα πράγματα που έχει ζητήσει ο Ισπανός τεχνικός, σε ό,τι αφορά κυρίως οργανωτικά θέματα της ομάδας, έχουν γίνει.
Ο προπονητής του Άρη έχει «στρώσει», επίσης, σε μεγάλο βαθμό τα αποδυτήρια. Με τα λάθη του και τις αδυναμίες του το προσπαθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι λίγες οι φορές που στοχοποιείται, με διάφορες ανακρίβειες να κυκλοφορούν. Ο προπονητής του Άρη φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών τον Ιανουάριο. Φυσικά και θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, αυτό, όμως, είναι αναγκαίο να εμφανιστεί άμεσα πιο ανταγωνιστική, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΥΓ. Τώρα που έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία (3/12) διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης θα πρέπει να ζητήσει με επίσημο τρόπο τον ορισμό ξένου elite διαιτητή.



















