Αρης: Αποθέωση για τους παίκτες του Ερέρα (pics)

Αρης: Αποθέωση για τους παίκτες του Ερέρα (pics)

Οι οπαδοί του Αρη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Πάκο Ερέρα – Μια γροθιά κόσμος και ομάδα, ετοιμάζονται για νέες επιτυχίες.

Ο Αρης είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες του Πάκο Ερέρα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Βοιωτούς και πέτυχαν την 3η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί του Αρη χειροκρότησαν και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ισπανού τεχνικού, που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αναγνώρισαν την προσπάθεια των παικτών του Αρη και όλοι μαζί στο τέλος πανηγύρισαν την επιβλητική νίκη επί του Λεβαδειακού. Μια γροθιά, κόσμος και ομάδα, με τον Αρη να έχει επιστρέψει για τα καλά στη Σούπερ Λίγκα και να συνεχίζει ενωμένος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ