Μάντζιος: «Οταν δέχεσαι γκολ στο 5ο λεπτό όλα τελειώνουν»

Μάντζιος: «Οταν δέχεσαι γκολ στο 5ο λεπτό όλα τελειώνουν»

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την ήττα του Λεβαδειακού από τον Παναθηναϊκό και έκανε ειδική μνεία στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Πράσινοι.

Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στάθηκε ο Ακης Μάντζιος, μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-0, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Οταν τρως γκολ στο 5ο λεπτό όλα τελειώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του βελτιώθηκε, αλλά δεν δημιούργησε φάσεις στα καρέ του Διούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι θα ήταν δύσκολο το ματς, με έναν Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση, με ενθουσιασμό, που βγάζει δύναμη. Σε τέτοια παιχνίδια, όταν τρως γκολ στο 5΄όλα τελειώνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τις φάσεις. Θέλω να πω δύο πράγματα. Καταρχήν, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες, δεν είχαμε τη “φρεσκάδα” και τη δύναμη να κοντράρουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, ότι αυτό είναι το δεύτερο ματς που δεχόμαστε με δύο φάσεις, δυο γκολ. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε»

Για το αν η αποψινή ήττα είναι μια από τις λεγόμενες εντός προγράμματος: «Δεν υπάρχει το εντός προγράμματος… Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Το είπα και την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πρέπει να παίρνουμε κάτι σε κάθε ματς. Είναι ένα παιχνίδι μάθημα για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 5’, το 45’ και το 93’ είναι “κρύα” γκολ και είναι δύσκολο να το γυρίσεις με μια “μεγάλη” ομάδα».

Για το πως θα βγάλει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο το επιθετικό ποδόσφαιρο που δήλωσε πρόσφατα ότι να επιβάλει στους Βοιωτούς: «Και με τη δουλειά αλλά και με τους παίκτες που περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο. Εχουμε δυο παίκτες εκτός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίξαμε τα τρία από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας με μεγάλους αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ