Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ, έμειναν μόλις 4.000!

Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ, έμειναν μόλις 4.000!

Χαμός για τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά -  Απομένουν περίπου 4.000 – Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα πρέπει να προμηθευτούν άμεσα εισιτήριο!

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0 και έκανε «4 στα 4» στη Σούπερ Λίγκα. Οι Ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν ως πρωτοπόροι τον ΠΑΟΚ.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι περιμένουν πως και πως το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι την πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων σχημάτισαν ουρές στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου και εξαφάνισαν ήδη 8.000 «μαγικά χαρτάκια»! Αν υπολογίσουμε ότι τα διαρκείας για τη νέα σεζόν κοντεύουν τις 20.000, τότε απομένουν μόλις 4.000 εισιτήρια για τη μάχη της 5ης αγωνιστικής με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης! Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και τα εισιτήρια που απομένουν είναι ελάχιστα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων των Πειραιωτών. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί των γηπεδούχοι θα δημιουργήσουν για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ