Μόνος «πονοκέφαλος» το πρόβλημα του Ελ Καντουρί

Μόνος «πονοκέφαλος» το πρόβλημα του Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωί την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς καινούρια.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, οι παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Δικέφαλου συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την επόμενη πρόκληση της ομάδας, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση σε πισίνα και γυμναστήριο για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στον τομέα της τακτικής, με παιχνίδια 5 Vs 2, μονομαχίες ένας με έναν αλλά και μίνι δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αποχώρησε τραυματίας από τη μάχη της Τούμπας έκανε θεραπεία και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να μην εμπνέουν ανησυχία. Ωστόσο παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Χατσερίντι που ζήτησε αλλαγή στο ημίχρονο με τον Άρη επειδή ένιωθε ζαλάδες μετά από χτύπημα αντιπάλου στο κεφάλι, σήμερα (27/9) δεν είχε κάποιο θέμα.

Αύριο (28/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ