Ποντένσε: «Επρεπε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ»

Ποντένσε: «Επρεπε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έκανε ειδική μνεία στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στα καρέ του Πασχαλάκη.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι Ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να είχαν σημειώσει 3 ή 4 γκολ. «Ο κόσμος εκτιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλαμε. Βάσει ευκαιριών που δημιουργήσαμε έπρεπε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιβηρας εξτρέμ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αίτια της ήττας: «Η εξήγηση είναι ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπορεί να κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν βάλαμε γκολ. Θα αντιδράσουμε όμως, ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος στο τέλος αποθέωσε την ομάδα, παρά την ήττα: «Είναι ασυνήθιστο να μένει ο κόσμος στις κερκίδες. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος εκτιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλαμε. Βάσει ευκαιριών που δημιουργήσαμε έπρεπε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ».

Για το αυτογκόλ του Βούκοβιτς και το γεγονός ότι ο Σέρβος ανέλαβε την ευθύνη: «Σε μία ομάδα η αποτυχία είναι ομαδική. Μπορεί να φταίει αυτός στο γκολ, αλλά άλλο τόσο φταίμε και εμείς, οι μέσοι και οι επιθετικοί που δεν βάλαμε γκολ. Οπότε η αποτυχία είναι ομαδική».

Για την εμφάνισή του: «Είναι αλήθεια ότι νιώθω πιο άνετα στα δεξιά, αλλά είμαι διατεθειμένος να παίξω όπου μου πει ο προπονητής. Αλλά είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι μου βγαίνει πιο φυσικά στα δεξιά.

Για το αστείο που έκανε ο Βιεϊρίνια, ότι είναι τόσο γρήγορος που δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει: «Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχει, είναι ένας πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ