Δώνης: «Η ομάδα δεν περίμενε αυτή την… καταιγίδα του κόσμου»

Δώνης: «Η ομάδα δεν περίμενε αυτή την… καταιγίδα του κόσμου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από την παρουσία του κόσμου.

Αντιμέτωπος με την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 6η αγωνιστική, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν αρνητικά από την παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων τους στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «κανείς στην ομάδα περίμενε αυτή την… καταιγίδα του κόσμου».

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής εξήρε τη δουλειά που έχει κάνει ο Παντελίδης στον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του πως σε μία μέτρια βραδιά κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας σε μία δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ’ όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την… καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ’ έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Σούπερ Λίγκας τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε σήμερα, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο 20λεπτο ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά μας πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Μην ξεχνάμε πως είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και πήγαμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ