Ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Νίκο Γκάλη! (pics)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Νίκο Γκάλη! (pics)

Οι δύο άνδρες ήταν από τους βασικούς ομιλητές στο διεθνές forum «Peace and Sport», που διεξήχθη στη Ρόδο, με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία.

Στη Ρόδο για το διεθνές forum «Peace and Sport» βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από το συνέδριο. Ο Γάλλος, μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε είναι με τον «Θεό» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη!

Οι δύο άνδρες ήταν από τους βασικούς ομιλητές του συνεδρίου, στο οποίο μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κακιούζης, αλλά και ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Καρεμπέ στην ανάρτησή του συνόδευσε τις φωτογραφίες με το παρακάτω μήνυμα: «Διεθνές forum Peace and Sport στη Ρόδο. Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να μας ενώσει και να αλλάξει τον κόσμο. Ο αθλητισμός είναι μία διεθνής γλώσσα και ένα διπλωματικό εργαλείο για να σπάσουμε τα σύνορα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Καρεμπέ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Peace and sport regional forum in #Rhodes. #Sport has the power to unite us and to #change our world. Sport is an universal language, a diplomatic tool to break barriers and provide sustainable legacy.#peaceandsport#friendship#hope#future

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ