Η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι 18 εκλεκτοί του Πάκο Ερέρα για το αυριανό (21/10) ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Πάκο Ερέρα έκανε γνωστά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που επέλεξε για την αποστολή του αγώνα, στα οποία περιλαμβάνεται και αυτό του Χουλιάν Κουέστα, που ήταν αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης σήμερα και είναι πολύ πιθανό να τους επισκεφτεί ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ