Γιαννιώτας: «Η πρώτη ομάδα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό»

Γιαννιώτας: «Η πρώτη ομάδα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό»

Οσα δήλωσε ο Ελληνας επιθετικός στο match programme του αγώνα ανάμεσα στους δύο κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ και Άρης αναμετρώνται την Κυριακή (28/10, 19:30) και ο Γιάννης Γιαννιώτας χαρακτηρίζει ξεχωριστή γι’ αυτόν την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς καθώς εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Πάντως ξεκαθάρισε οτι σαν επαγγελματίας θέλει τη νίκη της Ενωσης, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της νυν ομάδας του στο ματς με τη Μπάγερν για το Champions League.

«Ημουν εκεί από τα 13 μέχρι τα 20 και η πρώτη ομάδα είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά αυτή τη στιγμή ανήκω στην ΑΕΚ και αγωνίζομαι με τη φανέλα της» είπε ο Ελληνας ποδοσφαιριστής στο match programme του αγώνα, χαρακτηρίζοντας «σκληρό αλλά και όμορφο» τον συναγωνισμό εντός ΑΕΚ για μια θέση στην ενδεκάδα.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι δύσκολα θα ξεχάσει την ατμόσφαιρα στο ματς με την Μπάγερν: «Ηταν ένα βράδυ ονειρικό για όλους μας, παίκτες και κόσμο»… Και από τους 60.000 θεατές την Τρίτη στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Αρη: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς θεατές, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ