Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : «Πρέπει να μάθουμε στην πίεση αν θέλουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Βιερίνια

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ : «Πρέπει να μάθουμε στην πίεση αν θέλουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Βιερίνια

Ο Βιερίνια θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να μάθει να ανταποκρίνεται κάτω από πίεση

Ο Αντελίνο Βιερίνια μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να μάθει να ανταποκρίνεται όταν βρίσκεται σε συνθήκες πίεσης.

Παράλληλα, μίλησε για τον κόσμο του Δικεφάλου τονίζοντας ότι έλειψε πολύ από τα παιχνίδια τους και τους ζήτησε να γεμίσουν την Τούμπα στο επόμενο ματς και να τους στηρίξουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν υπάρχει άγχος στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα τότε πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση. Έχουμε πει πως θέλουμε το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή την πίεση όπως είπα, για να γίνουμε πρωταθλητές πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό».

Ερωτηθείς για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί και το γεγονός πως τελείωσε η τιμωρία της Τούμπας, είπε: «Ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι, ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να τους έχουμε δίπλα μας, από την στιγμή που δεν κερδίζουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να τους ζητήσω να μας βοηθήσουν, μας έλειψαν σε όλους τους αγώνες, είναι άλλο πράγμα να παίζεις στην Τούμπα με φουλ κόσμο και άλλο χωρίς τους φιλάθλους, παρότι κερδίσαμε τα εντός έδρας παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ