ΑΕΚ – Άρης : Η κριτική των Θεσσαλονικέων

ΑΕΚ – Άρης : Η κριτική των Θεσσαλονικέων

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ.

Ο Αρης γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Σχεδόν κανείς από τους παίκτες του Πάκο Ερέρα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με θετικό τρόπο.

Αναλυτικά η κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη:

Χουλιάν Κουέστα

Από τους ελάχιστους παίκτες του Άρη που διασώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του ανεβαίνοντας από δεξιά. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης αντιμετώπισε πολλά ανασταλτικά προβλήματα απέναντι στους μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ.

Μέργκιμ Μάβραϊ

Σε πολύ άσχημη μέρα και ο Αλβανός αμυντικός, δεν κατάφερε να βοηθήσει ούτε στο ψηλό παιχνίδι, χάνοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Μίτζεν Μπάσα

Ο Ερέρα τον έβαλε στο κέντρο της άμυνας, προσδοκώντας να βοηθήσει στην μεταβίβαση της μπάλας προς την μεσαία γραμμή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πολλά λάθη στις πάσες του.

Γιώργος Βαλεριάνος

Είχε διάθεση και πάθος αλλά μέχρι εκεί. Δεν κατάφερε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Μανώλης Σιώπης

Αναγκάστηκε να τρέξει για …τρεις στην μεσαία γραμμή, καθώς ούτε ο Ματίγια, ούτε ο Κολάσο μάρκαραν. Από τους λίγους που προσπάθησε.

Νικολάς Κολάσο

Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν δικαιολόγησε την απόφαση του Ερέρα να τον χρησιμοποιήσει. Δεν βοήθησε ούτε ανασταλτικά, ούτε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Χαβιέ Ματίγια

Σε άσχημη μέρα και ο Ισπανός μέσος, που δεν είχε την γνωστή ηρεμία του και δεν βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει την μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ματέο Γκαρσία

«Εξαφανισμένος» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεν απείλησε την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ έλειψαν από  την ομάδα του οι εμπνεύσεις του.

Μπρούνο Γκάμα

Ελάχιστες στιγμές έδωσε δείγματα του σπουδαίου ταλέντου του. Τουλάχιστον, αυτός προσπάθησε, έστω και αν δεν του βγήκε το παιχνίδι.

Νικολά Ντιγκινί

Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε, έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο  δεύτερο ημίχρονο, έδειξε να παρασύρεται από το γενικότερο «ναυάγιο».

Αλλαγές:

Χαμζά Γιουνές

Μπήκε για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, χωρίς να τα καταφέρει.

Θωμάς  Ναζλίδης

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όταν η  ΑΕΚ είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι και δεν μπορεί να κριθεί.

Ούγκο Σόουζα

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όταν η  ΑΕΚ είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ