Βασιλάκος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει αήττητος»

Βασιλάκος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει αήττητος»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου θεωρεί ότι το νέο γήπεδο θα αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βασίλης Βασιλάκος, με αφορμή τη φετινή πορεία της ομάδας, τις οκτώ συνεχόμενες νίκες και τις εξαγγελίες για το νέο γήπεδο.

Αρχικά για το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είπε: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή τα δόντια του. Κερδίζει εύκολα ή δύσκολα όλα τα παιχνίδια. Διαχειρίζεται πολύ καλά τους αγώνες σε θέμα τακτικής. Κερδίζει τα παιχνίδια και είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός. Το θέμα είναι να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, όπως έκανε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι τότε θα πείσει και αυτούς που δεν πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε. Έχουμε 8 συνεχόμενες νίκες και συνεχίζουμε. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει όλα τα μικρά παιχνίδια έκτος έδρας, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να μην χάσει πουθενά. Έχουμε μόνο ένα δύσκολο παιχνίδι έκτος με την ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει ακόμα και τα παιχνίδια στα οποία δεν παίζει καλά».

Για τον παίκτη που έχει την μεγαλύτερη άνοδο αγωνιστικά: «Θεωρώ ότι ο Πρίγιοβιτς είναι ο πιο βελτιωμένος. Φέτος είναι όλος ο ΠΑΟΚ γιατί μπορεί να κάνει την παραμικρή ευκαιρία γκολ. Θεωρώ ότι είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Μέσα στην περιοχή είναι καταπληκτικός. Θεωρώ ότι ο Πέλκας θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να βοηθήσει την ομάδα. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες στην ομάδα να έχουν μια σταθερή απόδοση».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος έχει μία καλή ομάδα. Νομίζω όμως ότι εάν ο ΠΑΟΚ προσέξει σωστά το παιχνίδι δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα».

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Όταν γίνει το νέο γήπεδο νομίζω θα κάνει τον ΠΑΟΚ μια ομάδα καθαρά ευρωπαϊκή. Θα αλλάξει εντελώς επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ