Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των Πειραιωτών

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των Πειραιωτών

Ο Σισέ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς και ο παίκτης που σκόραρε για τους ερυθρόλευκους.

 

Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε. Προσπάθησε ν’ αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ελαμπντελαουί: Ήταν δραστήριος από το πρώτο ημίχρονο και είχε πολλά ανεβάσματα στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Από δική του σέντρα σκοράρει ο Σισέ το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού.

Σισέ: Εξαιρετικό ματς από τον νεαρό στόπερ. Βγήκε πρώτος σε όλες τις μονομαχίες με τον Μακέντα και τις κέρδισε. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπαιξε σέντερ φορ και κατάφερε να πετύχει το 1-1 στο 95’. Πολύ καλό ματς από τον νεαρό στόπερ.

Βούκοβιτς: Δεν είχε πολύ δουλειά ο Σέρβος, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αεπιλητικός.

Κούτρης: Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ανεβάσματα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και προκάλεσε ρήγματα από αριστερά.

Γκιγιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα στην κυκλοφορία της μπάλας.

Μπουχαλάκης: Δεν ήταν και το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα των ερυθρόλευκων. Έκανε λάθη και σίγουρα θα έπρεπε να έχει πολύ καλύτερη αντίδραση στην φάση του γκολ που πέτυχε ο Κάτσε. Ο τρόπος που πήγε για να κόψει τον αντίπαλο του ήταν λανθασμένος.

Νάτχο: Ο Ισραηλινός μέσος έκανε καλό παιχνίδι και πέρασε καλές πάσες σε συμπαίκτες του. Η εικόνα του ήταν θετική.

Ποντένσε: Έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Αν είχε σκοράρει στο τετ α τετ με τον Διούδη στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ίσως τα πράγματα να είχαν πολύ διαφορετική εξέλιξη για την ομάδα του.

Φορτούνης: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στα άκρα της επίθεσης κι αυτό δεν του επέτρεψε να κάνει την διαφορά. Είχε πάντως την εξαιρετική πάσα στον Ποντένσε, δίνοντας έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του, χωρίς ο Πορτογάλος να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Φορτούνης πέρασε στον άξονα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του.

Χασάν: Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε δύο καλές φάσεις για να σκοράρει αλλά τα τελειώματα του δεν ήταν καλά. Τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους και αντικαταστάθηκε.

Χριστοδουλόπουλος: Πέρασε στο ματς για να παίξει σαν φορ κι εν συνεχεία πήγε στα άκρα. Προσπάθησε και πήρε πρωτοβουλίες.

Μάνος: Ο νεαρός μπήκε στο ματς κι έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπόρεσε να μπει σε κάποια φάση για να γίνει απειλητικός.

Καμαρά: Η είσοδος του στο ματς βοήθησε τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά προσπάθησε πολύ και η είσοδος του στον αγώνα ήταν σωστή από πλευράς Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ