Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Παντελίδης, υπογράφει «κλειστό» συμβόλαιο 1,5 έτους

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Παντελίδης, υπογράφει «κλειστό» συμβόλαιο 1,5 έτους

Στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του, βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (13/11) ο Ελληνας τεχνικός. Την Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Η εποχή του Σάββα Παντελίδη στον Άρη άρχισε… Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο αυτό είναι θέμα ωρών να συμβεί. Ο 53χρονος τεχνικός έφτασε αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

Ο Παντελίδης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, το οποίο μάλιστα θα είναι «κλειστό». Οσο για την επίσημη ανακοίνωση, αυτή αναμένεται την Τέταρτη (14/11), ημέρα στην οποία θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους. Ο νέος τεχνικός των κίτρινων θα έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους του παίκτες, τους οποίους αντιμετώπισε πριν από λίγες αγωνιστικές ως προπονητής του Αρη, χάνοντας με 2-0.

Μετά τη σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ της Δευτέρας, η ηρεμία επέστρεψε και πάλι στις τάξεις της ομάδας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη διακοπή, ο Παντελίδης θα έχει τον χρόνο να δουλέψει σε θετική ατμόσφαιρα ώστε να ετοιμάσει τον Αρη για το επόμενο ματς, αυτό με τον ΟΦΗ στην Κρήτη στις 25 του μηνός και ώρα 19:30.

Εξάλλου στο πλευρό του θα είναι ο Ακης Βάβαλης ως βοηθός και ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης. Παράλληλα στον Αρη αναμένεται να παραμείνει και ο Απόστολος Τερζής, που οδήγησε χθες τους κίτρινους σε εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ