Τέλος ο Μίχελ, νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο!

Τέλος ο Μίχελ, νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο!

Ο Σλοβάκος παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, με τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο να παίρνει τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις μεταγραφές.

Ο Λούμπος Μίχελ δεν είναι πλέον αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής «παραιτήθηκε» από τον ρόλο που είχε τα τελευταία χρόνια στους Θεσσαλονικείς, με τις αρμοδιότητές του να περνούν στον μέχρι πρότινος Διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος, ο οποίος κατείχε τη συγκεκριμένη θέση και στη Χάιντουκ Σπλιτ, από την οποία αποχώρησε για να ενταχθεί στο ποδοσφαιρικό οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και αρκετές ημέρες to10.gr είχε αναφερθεί στις αυξημένες αρμοδιότητες του Μπράνκο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και τη συνολική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του Μίχελ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Με τον Σλοβάκο να αποχωρεί και από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, αλλά να παραμένει ως «εξωτερικός σύμβουλος».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αθλητικού Διευθυντή.

Ο κ.Μίχελ θα παραμείνει σε θέση εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου και τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο. Η συμβολή του κ.Μίχελ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ