Θέλει να το τελειώσει το ματσάκι ο Σέλουκ!

Θέλει να το τελειώσει το ματσάκι ο Σέλουκ!

Η επόμενη «προμήθεια» από τη μετακίνηση του Τουρέ είναι ο εμφανής στόχος του Ουκρανού ατζέντη!

Ούτε διαιτητής που θα προέκυπτε από τον ορισμό του Μέλο Περέιρα κατόπιν εισήγησης του Τριτσώνη (από τη… βαθιά εξυγίανση) δεν θα έβγαζε τέτοια «κόκκινη κάρτα» στον Γιάγια Τουρέ, όπως αυτή που του έδειξε ο ατζέντης του Ντμίτρι Σέλουκ!

Δύο φορές «χτύπησε» ο Ουκρανός μάνατζερ θέλοντας προφανώς να μην αφήσει κανένα περιθώριο για να παραταθεί η παρουσία του παίκτη-πελάτη του στο Ρέντη. Κι όσο διακριτικός ήταν ο Τουρέ στη δική του τοποθέτηση, όταν μας είπε ότι γύρισε στον Ολυμπιακό για να πάρει ξανά τίτλους, τόσο άκομψος εμφανίστηκε (για μία ακόμη φορά) ο Σέλουκ, από τη στιγμή που καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή, αλλά και των παραγόντων της ομάδας.

Και να ήθελε δηλαδή κάποια στιγμή ο Μαρτίνς να αξιοποιήσει τον Τουρέ τώρα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να το επιχειρήσει, από τη στιγμή που αν το κάνει θα γίνει σαφές ότι υποχώρησε στην πίεση που δέχθηκε από τον ατζέντη του Γιάγια.

Πόσο μάλλον όταν ο Τουρέ αγωνίζεται στα τετραγωνικά όπου διεκδικούν ο Φορτούνης με τον Νάτχο και ο Πορτογάλος τεχνικός πασχίζει για να ανακαλύψει αν μπορούν να χωρέσουν και με ποιόν τρόπο οι δύο παίκτες μαζί. Πως θα μπει λοιπόν στην εξίσωση και «τρίτο πρόσωπο»;

Και πως θα πορευτεί ο Γιάγια στο Ρέντη όταν ο ίδιος έχει «νομιμοποιήσει», δια της σιωπής του, τα όσα λέει ο εκπρόσωπός του και τον έχει φέρει σε τόσο δύσκολη θέση; Γιατί εφόσον «ξέφυγε» η κατάσταση έχει πλέον και αυτός μεγάλες ευθύνες για ότι έχει συμβεί…

Όπως θυμόμαστε όλοι μας ο Σέλουκ μόνο θετικός δεν ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Τουρέ στο Ρέντη και αυτό έγινε επειδή ο Γιάγια ήθελε να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (και κατά συνέπεια αύξησε τα… ποσοστά του Σέλουκ), για αυτό και τώρα ο Ουκρανός έχει τη διάθεση να διεκδικήσει ξανά την προμήθειά του από τη (νέα) μετακίνηση του παίκτη.

Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του που έχουν προφανή σκοπό να επισπεύσουν τις διαδικασίες αποχώρησης του Τουρέ από το λιμάνι; Προφανώς και δεν τον κάλυψαν οι απόψεις του Γιάγια που άφηναν το θέμα ανοιχτό για αυτό και επιδίωξε να το τελειώσει το ματσάκι και να ψάξει για την επόμενη ομάδα του Τουρέ, ο οποίος στα 36 του χρόνια δεν έχει και πολλά περιθώρια για άλλα συμβόλαια.

Τον (όποιο) «δεσμό» του Γιάγια με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του τον έκανε… γόρδιο ο Σέλουκ με τις -λίαν επιεικώς- απαράδεκτες δηλώσεις του και σε τέτοια περίπτωση όπως μας το έχει διδάξει και ο Μέγας Αλέξανδρος τη λύση τη δίνει μόνον το… σπαθί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ