Βιεϊρίνια: «Πρώτα οι νίκες, μετά το θέαμα»

Βιεϊρίνια: «Πρώτα οι νίκες, μετά το θέαμα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για την εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη και τόνισε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι ο Δικέφαλος να παίρνει τις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι με την Ξάνθη και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή του, αλλά κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια, οι Ασπρόμαυροι θέλουν να προσφέρουν θέαμα, αλλά αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι οι νίκες. «Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες», τόνισε ο Πορτογάλος μπακ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημερινή νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις και κατοχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε και πήγαν όλα καλά».

Για τις κινήσεις που έκανε με τα χέρια του στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να ηρεμήσουν:  «Όσο περνάει ο χρόνος αρχίζεις να έχεις άγχος είναι λογικό, εμείς έχουμε πίεση για να κερδίζουμε παντού, αλλά αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Για να κερδίσεις όμως χρειάζεται καθαρό μυαλό».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του: «Σίγουρα προσπαθούμε θα δούμε διάφορα στοιχεία αναλόγως τον αντίπαλο. Δουλεύουμε κάθε μέρα και για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε παιχνίδι θα βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Για το Europa League: «Σε όλους του παίκτες αρέσει να παίζουν στην Ευρώπη ξέρεις από την αρχή ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο για να ξεκουραστείς και να δουλέψεις αλλά για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι καλύτερο, έχεις περισσότερα παιχνίδια κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει, αλλά δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο: «Το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί είναι αυτό που μετράει και το έχουμε πετύχει στο 100%. Θέλουμε να δημιουργούμε θέαμα αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις τη νίκη και μετά να δίνεις θέαμα».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι θα έχουμε 90 λεπτά κόντρα σε μια φανταστική ομάδα. Περιμένουμε δυσκολίες θέλουμε να πάμε εκεί για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο και τη νίκη επί της Τότεναμ: «Δυστυχώς δεν είχα παίξει κόντρα στην Τότεναμ αλλά το σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς και εύχομαι να είναι και κόντρα στην Τσέλσι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ