Στρέζος: «Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ»

Στρέζος: «Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι οι Κρητικοί θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός για τον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και να ψάχνει εναγωνίως βαθμούς. Το απόγευμα του Σαββάτου (1/12, 19:30) η ομάδα του Ηρακλείου θα αγωνιστεί στην Ηπειρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Γιώργο Στρέζο να δίνει το σύνθημα για τη νίκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πορτιέρο, οι Κρητικοί θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:               

«Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς μια ευκαιρία για να πάρουμε βαθμούς. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Σε όποια έδρα κι αν παίζαμε θα έπρεπε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προσωπικά αισθάνομαι καλά, είμαι σε καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μου. Η απόδοση όμως πρέπει να συνδυάζεται και με αποτελέσματα, αλλιώς είναι ανούσιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ