Αποκλειστικό: Αυτά έβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης στο dvd του ΠΑΟΚ, που πήγε… UEFA

Αποκλειστικό: Αυτά έβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης στο dvd του ΠΑΟΚ, που πήγε… UEFA

Το μεγάλο κόλπο. Με την υπογραφή του καλύτερου. Για να τελειώσει μια και καλή αυτό το παραμύθι που σε λίγο θα το πιστέψουμε. Ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει τη διαιτησία. Έλεος τελικά...

Άντε να σας το πω και αυτό. Να πάρω πάνω μου μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη η οποία θα αποδείξει με τρόπο εμφατικό την επάρκεια μου ως ρεπόρτερ. Αποκάλυψη τηλεοπτική και ποδοσφαιρική ταυτόχρονα από εκείνες που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.

Σημειώστε λοιπόν για να ξέρετε και να μην σας κάνουν τους πονηρούς οι υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης στο σάιτ της Αθήνας: Δεν έφυγε ποτέ ο Μένιος Φουρθιώτης, από το Open. Κόλπο είναι του πανούργου Ιβάν και του δαιμόνιου παρουσιαστή. Κόλπο…γκρόσο που φέρνει εξελίξεις καταιγιστικές.

Σοκαριστικές μην σας πω.

Τα μάθατε για το dvd του ΠΑΟΚ στην UEFA. Για αυτό το έργο τέχνης προς τον Θόδωρο Θεοδωρίδη που έρχεται σαν γροθιά στο στομάχι να γκρεμίσει το διαμορφωθέν κατεστημένο. Αυτή την βρώμικη μηχανή παραπληροφόρησης που έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται από τους διαιτητές και τους πλαϊνούς.

«Από πού και ως που κύριε; Πως τολμάς να σπιλώνεις έτσι την υπόληψη ενός αθλητικού οργανισμού που δεν χρειάστηκε ούτε 7 εκατ ευρώ για να κάνει δικιά του την ΕΠΟ;»

Το μεγαλύτερο θύμα της Εξυγίανσης είναι ο Δικέφαλος του Βορρά. Αυτής της οργάνωσης που υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Γραμμένου έχει ήδη στερήσει έναν τίτλο από τον Δικέφαλο του Βορρά και πασχίζει φέτος να του αρπάξει και τον δεύτερο.

Και για να τελειώνουμε γιατί κάποιοι έχουν βγάλει γλώσσα. Επίτηδες δεν έδωσε το πέναλτι του Βιεϊρίνια την περασμένη Δευτέρα ο Τσαμούρης. Επίτηδες. Είχε εντολές από τα «κεντρικά». Το έδειχνε το ματς η ΕΡΤ και ήθελαν να εκθέσουν την αρμάδα του Λουτσέσκου τα σάπια κυκλώματα.

Ποιο πέναλτι δηλαδή; «Ταξί» φώναξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και σήκωσε το χέρι του για να τον δει ο ταρίφας. Εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ο Επστάιν (που παλιά είχε παίξει στον Ολυμπιακό άρα δεν χρειάζεται να πούμε εμείς κάτι άλλο), πέταξε τη μπάλα στο χέρι του Πορτογάλου και αρχίσανε τα «παπαγαλάκια» να λένε… τα δικά τους. Ότι και καλά. Ντεμέκ ιστορία.

Όχι, δεν είναι απλές υποθέσεις αυτές. Θέλουν μάστορα να μπορεί να τις αποδώσει. Να εντοπίσει τα στοιχεία. Να τα καλογράψει. Να τα κάνει βίντεο. Να τα σπικάρει. Ποιος θα αναλάμβανε λοιπόν μια τέτοια αποστολή; Ο Γιώργος Μίνος ή ο Τάσος Κάκος;

Χρειάζονταν ένας επαγγελματίας. Με εμπειρία σε live. Σε dvd που έκαναν αίσθηση παγκοσμίως. Κάποιος με ατσάλινα νεύρα που μπορεί να αντέξει έναν δημόσιο διάλογο με τον Καρβέλα. Ο Μένιος ο Φουρθιώτης. Και μα τα χίλια περουκίνια, τα κατάφερε θαυμάσια.

Μάζεψε τόσα στοιχεία που αν η UEFA απαρτίζεται από ανθρώπους και όχι από… σιδερένια ρομπότ, θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Δικέφαλο του Βορρά. Για όσα χρειάστηκε να αντέξει αυτή η ομάδα και φέτος, αλλά και πέρσι που του άρπαξε τον τίτλο η χάρτινη.

Εδώ νόμιζε ο Ιβάν πως ήταν το Πάσχα Νοέμβρη και είχε μαζί του ένα πιστολάκι να ρίξει φωτοβολίδες για την Ανάσταση, και κάποιοι τόλμησαν να του ζητήσουν τον λόγο. Οι ποταποί και τρισάθλιοι.

Όλα τα έχει μέσα αυτό το βίντεο. Τους δανεικούς παίκτες που έχει ο Ατρόμητος στο ρόστερ του από την ομάδα του Περιστερίου, εκείνους που έχουν βαλθεί να κλείσουν τον δρόμο στα παιδιά του ΠΑΟΚ που βρίσκονται εκεί. Τις… βρωμιές της διαιτησίες σε ματς που ο ΠΑΟΚ τα νίκησε, αλλά οι διαιτητές ήθελαν να τον καταδικάσουν. Τις αποδείξεις από τις βενζίνες και τα διόδια του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου. Το Instagram του Γιώργακη που θα αγιάσει το παλικάρι προσπαθώντας μόνος εναντίον όλων να αποδείξει την αλήθεια. Έχει μέσα ένα κασκόλ του Λαλάκη του Πρασινοφρουορού, που από τη μια πλευρά λέει «Πανάθα μου για σένα» και από την άλλη «ΠΑΟΚάρα είμαι χάλια». Έχει έναν τόμο με φανταστικές ιστορίες του Σταυράκη, που είχε και εκείνος κασκόλ σαν του Λαλάκη αλλά κάπου το έχασε. Έχει και μια συστατική επιστολή του Ευρωβουλευτή μας, του Θόδωρου του Ζαγοράκη. Έχει μια τρίχα από τα μαλλιά του Γιώργη του Τουρσουνίδη από την εποχή της Γρυπάρη. Αυτό δεν είναι dvd. Εργόχειρο είναι.

Προσοχή: Εμείς δεν είμαστε σάιτ της αλήθειας, αλλά δεν λέμε και ψέματα. Δεν το έχουμε όλο το dvd στη διάθεση μας. Με τα κονέ μας (όχι τα Παναγιώτη που εμφανίστηκαν στο Open) όμως βρήκαμε κάποιες ενδιαφέρουσες ενότητες. Απολαύστε…

 

https://www.youtube.com/watch?v=eGC8YaY26C0

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=95egoJC3se4

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ