Πετράκης: «Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε»

Πετράκης: «Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε»

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση του ΠΑΣ στο ματς με τον Αστέρα, αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες των Ηπειρωτών και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ, επισημαίνοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του. Ο προπονητής των Ηπειρωτών, πάντως, παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και την προσπάθεια που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να πω για το παιχνίδι ότι κάναμε σπουδαία εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, ειδικά μέχρι τα 60 λεπτά. Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Περιορίσαμε τον Αστέρα ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Δυστυχώς στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε. Νομίζω πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και την εικόνα που είχαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ