Γκιγιέρμε: «Το αίμα έβραζε, όλοι έβγαλαν πάθος απέναντι στην Μίλαν»

Γκιγιέρμε: «Το αίμα έβραζε, όλοι έβγαλαν πάθος απέναντι στην Μίλαν»

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την τεράστια νίκη επί της Μίλαν και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με την ίδια σοβαρότητα και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Λαμία για το πρωτάθλημα.

Την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γκιγιέρμε στο παιχνίδι με την Μίλαν, με τον Βραζιλιάνο μέσο να «οργώνει» το χορτάρι και να βοηθάει τους Πειραιώτες να πάρουν μια ιστορική νίκη – πρόκριση στους 32 του Europa League.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για τον «ερυθρόλευκο» άθλο, τόνισε ότι το ματς με τους Ροσονέρι ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Παράλληλα, επισήμανε ότι άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβγαλαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αγωνιστούν με την ίδια σοβαρότητα που έπαιξαν και κόντρα στην Μίλαν. «Είναι σημαντικό παιχνίδι και θα έλεγα ότι το ματς με τη Λαμία είναι εξίσου σημαντικό με το ματς που δώσαμε με τη Μίλαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μίλαν: «Είναι καλό για μένα και για όλους μας. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού: «Ξέρω πως είναι τεράστιο αυτό που έχει συμβεί για τον κόσμο μας και τον σύλλογο. Το έχω λίγο συνειδητοποιήσει, όμως ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου, αν και έχω συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία και έχω παίξει σε τελικούς. Θα το θυμάμαι για καιρό αυτό το παιχνίδι».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Άργησα να μπω στην ομάδα, γιατί ήμουν σε ένα κλαμπ που δεν είχα κάνει καλή προετοιμασία. Ήμουν λίγο βαρύς, καθώς όταν ήρθα ήμουν για παράδειγμα στο 10% και οι άλλοι στο 100%. Όμως το παιχνίδι με τη Μίλαν, ήταν πολύ διαφορετικό. Το αίμα έβραζε, όλοι έβγαλαν πάθος και ήταν πολύ σημαντικό ματς».

Για τη συμμετοχή του στη φάση του γκολ και την αντίδραση του: «Ήθελα πολύ να παίξω και να τα δώσω όλα. Είχαμε αποφασίσει όλοι μας ότι θα τα δίναμε όλα κόντρα στη Μίλαν. Και όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, τότε είναι ακόμα καλύτερα».

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να γυρίσουν τον διακόπτη: «Δεν θα είναι εύκολο, γιατί υπάρχει κούραση από το ματς με τη Μίλαν. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς. Είναι σημαντικό παιχνίδι και θα έλεγα ότι το ματς με τη Λαμία είναι εξίσου σημαντικό με το ματς που δώσαμε με τη Μίλαν».

Για την κλήρωση του Europa League και αν θέλει κάποιον αντίπαλο: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Θα αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και πρέπει να είμαστε δυνατοί, όπως κάναμε και απέναντι στη Μίλαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ