Η… όαση του Νταμίρ Κάναντι και το ενδιαφέρον από την Μπουντεσλίγκα

Η… όαση του Νταμίρ Κάναντι και το ενδιαφέρον από την Μπουντεσλίγκα

Το Spiegel αποθεώνει τον Αυστριακό προπονητή για τη δουλειά του στον Ατρόμητο, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Περιστερίου ως μία όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Ο «καθηγητής» και το ενδιαφέρον από την Μπουντεσλίγκα.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Νταμίρ Κάναντι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου και από τότε η ομάδα του Περιστερίου έχει κάνει άλματα προόδου.

Ο Αυστριακός τεχνικός έχει περάσει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του και ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το σεβασμό και τον θαυμασμό των φιλάθλων. Ο 48χρονος έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εξαιρετική πορεία του Ατρομήτου και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πάνω τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.  Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, είναι θέμα χρόνου να κάνει το επόμενο, μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, με την Bundesliga να του χτυπάει την πόρτα! Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από όταν η Φορτούνα Ντίσεντολφ τον είχε προσεγγίσει, θέλοντας να μάθει εάν είναι… διαθέσιμος.

Σήμερα, το γερμανικό Spiegel έκανε θέμα για τον Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι: «Ο Ατρόμητος είναι μια όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μαστίζεται από σκάνδαλα και βία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, ενώ ο δημοσιογράφος επισημαίνει: «Η ομάδα παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Φέτος μάλιστα της δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα. Θα ήταν αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη έκπληξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 30 χρόνια οι τρεις μεγάλοι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν μονοπωλήσει τους τίτλους».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στη δουλειά του Αυστριακού, αποθεώνοντας τον έμπειρο τεχνικό: «Η επιτυχία έχει πάνω της τη σφραγίδα του Νταμίρ Κάναντι. Του Αυστριακού που ανέλαβε την ομάδα το 2017 και την περσινή σεζόν κατάφερε να την βγάλει στα προκριματικά του Europa League, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Στην Ελλάδα τον αποκαλούν ως καθηγητή! Η καριέρα του τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανοδική πορεία. Ξεκίνησε από την Αλταχ και το 2016 πήγε στην Ραπίντ Βιέννης. Το 2017 πήγε στον Ατρόμητο. Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου είναι σίγουροι ότι δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στην Ελλάδα. Η επιτυχία του στον Ατρόμητο θα του φέρει σύντομα μια πολύ καλή προσφορά είτε από την Αυστρία, είτε από την Γερμανία. Γιατί όχι και από την Bundesliga;», καταλήγει το κείμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ