Σε ανοικτή γραμμή με την MC Alger για τον Ντιένγκ η ΑΕΚ

Σε ανοικτή γραμμή με την MC Alger για τον Ντιένγκ η ΑΕΚ

Εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του 21χρονου Σενεγαλέζου χαφ η Ένωση.

Σε βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί ο Αλιού Ντιένγκ, με την Ένωση να εντείνει τις προσπάθειές της για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χειμερινή προσθήκη της, το συντομότερο. Οι Κιτρινόμαυροι είναι σε ανοικτή γραμμή με την MC Alger προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 21χρονος Σενεγαλέζος χαφ να έρθει στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στην κορυφή της λίστας με τα αμυντικά χαφ την περίπτωση του Ντιένγκ, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παρόν, πολύ μέλλον και κάποια σπάνια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Η Ένωση εκτιμά πως έχει βρει… λαβράκι στην περίπτωση του νεαρού άσου από το Μάλι και φιλοδοξεί ο Ντιένγκ, να αποτελέσει το συμπλήρωμα του Κρίστιτσιτς στον άξονα της ομάδας.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω οι επαφές της ΑΕΚ με τον σύλλογο από την Αλγερία στον οποίο ανήκει ο 21χρονος μέσος είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι πληροφορίες θέλουν την MC Alger να εμφανίζεται πιο διαλλακτική σε σχέση με τις πρώτες συζητήσεις και να έχει ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η μεταγραφή του Ντιένγκ στην ΑΕΚ μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει στην κουβέντα και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Στην Ένωση υπάρχει η αισιοδοξία πως η υπόθεση του Ντιένγκ μπορεί να έχει αίσιο τέλος, την ίδια στιγμή που δουλεύονται πάντως και άλλες λύσεις για τη θέση του «κόφτη». Μιας και στόχος της ΑΕΚ είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αντρέ Σιμόες να βρίσκεται στα Σπάτα το συντομότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ