«Πρόταση βόμβα του Αρη για τον Βολκάν Σεν» (vid)

«Πρόταση βόμβα του Αρη για τον Βολκάν Σεν» (vid)

Τουρκικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Αρη με τον 31χρονο ακραίο επιθετικό, κάνοντας λόγο για δελεαστική πρόταση των κιτρινόμαυρων προς τον πρώην άσο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Αρης αναζητά μεταγραφική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές του, με τους Τούρκους να «στέλνουν» στους κίτρινους τον Βολκάν Σεν. Ο Σεν είναι 31 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης με τον τουρκικό Τύπου να θεωρεί αρκετά πιθανό ο μέχρι πρότινος παίκτης της Κόνιασπορ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

«Ο Άρης είναι η ομάδα που βρίσκεται στον δρόμο του Βολκάν Σεν, καθώς οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Μετά την περίοδο αδράνειας που πέρασε ο παίκτης, φαίνεται ότι η ποδοσφαιρική ζωή του μπορεί να συνεχιστεί στη γειτονική χώρα, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός και ο Άρης συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα της Ελλάδας που κατέχει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ο Βολκάν Σεν έπαιξε σε ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Μπούρσασπορ, ενώ έχει αγωνιστεί 26 φορές με τη φανέλα της Εθνικής», σημειώνει χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα της γειτονικής χώρας.

Σε άλλο μέσο της Τουρκίας η είδηση παρουσιάζεται ακόμη πιο «δυνατά» καθώς το κείμενο τιτλοφορείται ως εξής:  «Βόμβα με τον Βολκάν Σεν!», με τον αρθρογράφο να σημειώνει ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον Άρη.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν σαν πρόταση – βόμβα, αυτή που κατατέθηκε από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Τέλος να σημειώσουμε οτι ο Σεν έχειθ κάνει αξιόλογη καριέρα στην Τουρκία, έχοντας αγωνιστεί σε Μπούρσασπορ (2005-11), Τραμπζονσπόρ (2011-14), Μπούρσασπορ (2014-15), Φενέρμπαχτσε (2015-17), Τραζμπονσπόρ (2017-18), Κόνιασπορ (2018).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ